Vinäs Fönsterindustri

0250 - 162 40
Meny

Fönsterleverantörer Stockholm

Vinäs Fönsterindustri fungerar som fönsterleverantörer Stockholm, och har många års erfarenhet av fönstertillverkning.

Sedan starten 1932 har vi på Vinäs Fönsterindustri arbetat med att hitta kreativa och skräddarsydda lösningar för dig som kund. Med den erfarenheten vet vi vad hög kvalitet innebär. Kunskapen om tillverkning av fönster och att vara en av de stora försterleverantörer Stockholm har gått i arv i generationer.

Se till att ni får fönsterleverantörer Stockholm som inte kommer att tumma på kvaliteten eller bara jobba på att få ett nytt ”sälj”. Vi vill att våra kunder ska veta att våra fönster är en del av vårt arv och vi kan med stolthet säga att våra fönster är tillverkade i vår egen fabrik.

Och eftersom vi har en egen fabrik där vi tillverkar fönster själva, slipper vi alla mellanhänder och kan enkelt som en fönsterleverantör Stockholm genomföra alla önskemål kunden har och direkt skicka beställningen till våra medarbetare i fabriken.

Bra fönsterleverantörer Stockholm

Att kunna säga att man är en av de bästa fönsterleveratörer Stockholm kanske låter lite kaxigt.

Så är det faktiskt. Vi blir ständigt rekommenderade av våra kunder till andra just för att vi alltid levererar kvalitet, kunskap och är mycket lyhörda för vad våra kunders önskemål är.

Som en av de bästa fönsterleveratörer Stockholm erbjuder vi alla typer av fönster, till exempel:

  • NYA KLASSISKA FÖNSTER
  • ISOLERGLASFÖNSTER 
  • FASTA FÖNSTER
  • VERANDAFÖNSTER
  • VERANDADÖRRAR

Och genom löpande egenkontroller säkerställer vi den höga kvaliteten på våra produkter som våra kunder efterfrågar.

Kontakta några av våra kunniga medarbetare när ni söker de bästa fönsterleveratörer i Stockholm redan idag. Vi ser till att ni blir nöjda med ert val.

Om du vill göra en offertförfrågan hänvisar vi dig till sidan ”Begär pris” där du kan du beskriva det fönster du önskar och sedan skicka in det för vidare prisinformation.

Varmt välkomna till oss på Vinäs Fönsterindustri!

Isolerglasfönster – Bekvämt treglasfönster med klassiskt utseende

Den invändiga mjuka S-profilen återfinns naturligtvis även på vår modernare variant av fönster och fönsterdörrar. Isolerglasfönster har trippelglas med tre stycken glas sammanfogade till ett 3-glas-paket som inte går att dela på, vilket är till fördel vid rengöring då det endast är två ytor som behöver rengöras. Eventuell spröjs är utanpåliggande och löstagbar, alternativt integrerad i isolerrutan.

Fasta fönster

Välisolerade 3-glasfönster för fasader där man vill ha stora glasytor men inte har behov att kunna öppna fönstren.

Verandafönster & Verandadörrar

Inglasning av verandor och uterum behöver inte längre göras med stora opersonliga glasytor. Med Vinäs Verandafönster och Verandadörrar, som har enkelglas och äkta spröjs, kan uterummet göras till en vindtät oas i samma anda som övriga delar av huset.

Pris för nya fönster?

Har du redan en idé på vilka fönster som skulle passa till ditt hus? Då är du välkommen att begära ett prisförslag från oss. Ett underlag för offert kan enkelt göras direkt från vår hemsida. Måttbeställda fönster till ett pris som är jämförbart med standardstorlekar hos andra leverantörer.

Vill du veta mer?

Är du osäker på något, eller tycker du att visa fönstertermer är svårbegripliga? I Vinäs lilla fönsterskola reder vi ut begreppen och förklarar skillnaderna mellan fönstertyperna.

Eller låt dig inspireras av vårt bildgalleri.

På vår informationssida hittar du skötselråd och annan relevant information.

Du är även välkommen att kontakta oss via e-post eller telefon om du behöver hjälp eller goda råd!