Vinäs Fönsterindustri

0250 - 162 40
Meny

Fönstertillverkare Dalarna

Mitt i vackra Dalarna ligger Vinäs Fönsterindustri, och vi är fönstertillverkare dalarna som arbetat traditionsenligt sedan starten 1932.

Inom företaget är vi 20 personer som brinner för att vara fönstertillverkare dalarna som sätter prägeln på bästa produkterna i branschen.

Fönstertillverkare Dalarna har i generationer tillverkat och hjälp familjer, företag och verksamheter hitta rätt fönster.

Gammalt är vackert och vi som fönstertillverkare Dalarna vet hur vi kan skapa nytt och även behålla det gamla med alla fördelar från bägge tidseror.

Som fönstertillverkare i Dalarna erbjuder vi via vår hemsida offerter.  Du kan direkt skicka en offertförfrågan på nytillverkade fönster på sidan ”Begär pris”. Där kan du beskriva det fönster du önskar och sedan skicka in det för vidare prisinformation.

Fördelar att välja fönster och konsultation hos oss:

  • Vi har funnits med sedan 1932
  • Kunskap som bara finns i vår fabrik
  • Tips och knep som gått i arv i generationer
  • Kunskap
  • Service
  • Garantier

Fönstertillverkare Dalarna med egen fabrik

Vinäs Fönsterindustri har 20 anställda inom fönstertillverkare dalarna och på fabriken arbetar vi med att ta fram marknadens bästa och finaste fönster.

Genom löpande egenkontroller säkerställer vi den höga kvalitet på våra produkter som våra kunder efterfrågar.

Vinäs Fönsterindustri fönstertillverkare Dalarna kan därmed prispressa utan att tumma på kvalitén.

Hos oss finns ett kunnande och en sann passion för fönstertillverkning, vilket vi tror och hoppas märks på våra produkter.

Vi är väldigt måna om att ge dig som kund en så bra service som möjligt, det är en del av vår affärsidé och yrkesstolthet.

Fönstret är den byggnadsdel som påverkar mest för att huset ska bli trivsamt inomhus samt ge en känsla av balans på utsidan. Alla våra fönster tillverkas efter beställning och i samråd med kund. Våra fönsterpriser har därför inget extra pristillägg för udda mått.

Varmt välkomma till oss mitt i hjärtat av Dalarna.

Isolerglasfönster – Bekvämt treglasfönster med klassiskt utseende

Den invändiga mjuka S-profilen återfinns naturligtvis även på vår modernare variant av fönster och fönsterdörrar. Isolerglasfönster har trippelglas med tre stycken glas sammanfogade till ett 3-glas-paket som inte går att dela på, vilket är till fördel vid rengöring då det endast är två ytor som behöver rengöras. Eventuell spröjs är utanpåliggande och löstagbar, alternativt integrerad i isolerrutan.

Fasta fönster

Välisolerade 3-glasfönster för fasader där man vill ha stora glasytor men inte har behov att kunna öppna fönstren.

Verandafönster & Verandadörrar

Inglasning av verandor och uterum behöver inte längre göras med stora opersonliga glasytor. Med Vinäs Verandafönster och Verandadörrar, som har enkelglas och äkta spröjs, kan uterummet göras till en vindtät oas i samma anda som övriga delar av huset.

Pris för nya fönster?

Har du redan en idé på vilka fönster som skulle passa till ditt hus? Då är du välkommen att begära ett prisförslag från oss. Ett underlag för offert kan enkelt göras direkt från vår hemsida. Måttbeställda fönster till ett pris som är jämförbart med standardstorlekar hos andra leverantörer.

Vill du veta mer?

Är du osäker på något, eller tycker du att visa fönstertermer är svårbegripliga? I Vinäs lilla fönsterskola reder vi ut begreppen och förklarar skillnaderna mellan fönstertyperna.

Eller låt dig inspireras av vårt bildgalleri.

På vår informationssida hittar du skötselråd och annan relevant information.

Du är även välkommen att kontakta oss via e-post eller telefon om du behöver hjälp eller goda råd!