Vinäs Fönsterindustri

0250 - 162 40
Meny

Gammaldags fönster

Visst är det vackert med gammaldags fönster, men ibland måste man byta ut dem för att de inte håller måtten.

Men oroa er inte, vi ser till att ni får behålla ert gammaldags fönster -utseende, men med fördelarna av ett nytt fönster, exv att det kan hålla kostnaderna nere för uppvärmning och har bättre ljudisolering.

Vinäs Isolerglasfönster är en modernare variant av fönster som liknar kulturfönster. 

På vår fabrik kan vi i stort sätt återskapa vilket klassisk gammaldags fönster ”look” som helst, just för att er villa, hus eller fastighet ska få behålla det där klassiska utseendet.

Fördelar med att välja gammaldags fönster och konsultation hos oss:

  • Värmen stannar kvar inomhus
  • Lägre uppvärmningskostnad
  • mindre kallras vid fönsterna.
  • Inneklimatet blir behagligare.

Sedan 1932 har vi på Vinäs Fönsterindustri jobbat med att hitta kreativa och skräddarsydda lösningar för dig som kund. Med den erfarenheten vet vi vad hög kvalitet innebär och hur man gör gammaldags fönster.

Gammaldags fönster direkt från fabriken

Vinäs Fönsterindustri har 20 anställda inom företaget, och på fabriken arbetar de med att ta fram marknadens bästa och finaste gammaldags fönster. Därmed kan vi prispressa utan att tumma på kvalitén.

Hos oss finns ett kunnande och en sann passion för fönstertillverkning, vilket vi tror och hoppas märks på våra produkter.

Vi är väldigt måna om att ge dig som kund en så bra service som möjligt, det är en del av vår affärsidé och yrkesstolthet.

Om du vill göra en offertförfrågan på Gammaldags fönster hänvisar vi dig till sidan ”Begär pris” där kan du skräddarsy det fönster du önskar och sedan skicka in det för vidare prisinformation.

Tack för att ni tittat in på vår hemsida, och som er leverantör av fönster kan vi lova att ni kommer vara nöjda med våra fönster.

Så tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor om gammaldags fönster redan i dag.

Isolerglasfönster – Bekvämt treglasfönster med klassiskt utseende

Den invändiga mjuka S-profilen återfinns naturligtvis även på vår modernare variant av fönster och fönsterdörrar. Isolerglasfönster har trippelglas med tre stycken glas sammanfogade till ett 3-glas-paket som inte går att dela på, vilket är till fördel vid rengöring då det endast är två ytor som behöver rengöras. Eventuell spröjs är utanpåliggande och löstagbar, alternativt integrerad i isolerrutan.

Fasta fönster

Välisolerade 3-glasfönster för fasader där man vill ha stora glasytor men inte har behov att kunna öppna fönstren.

Verandafönster & Verandadörrar

Inglasning av verandor och uterum behöver inte längre göras med stora opersonliga glasytor. Med Vinäs Verandafönster och Verandadörrar, som har enkelglas och äkta spröjs, kan uterummet göras till en vindtät oas i samma anda som övriga delar av huset.

Pris för nya fönster?

Har du redan en idé på vilka fönster som skulle passa till ditt hus? Då är du välkommen att begära ett prisförslag från oss. Ett underlag för offert kan enkelt göras direkt från vår hemsida. Måttbeställda fönster till ett pris som är jämförbart med standardstorlekar hos andra leverantörer.

Vill du veta mer?

Är du osäker på något, eller tycker du att visa fönstertermer är svårbegripliga? I Vinäs lilla fönsterskola reder vi ut begreppen och förklarar skillnaderna mellan fönstertyperna.

Eller låt dig inspireras av vårt bildgalleri.

På vår informationssida hittar du skötselråd och annan relevant information.

Du är även välkommen att kontakta oss via e-post eller telefon om du behöver hjälp eller goda råd!