Vinäs Fönsterindustri

0250 - 162 40
Meny

Kopplade Fönster

Vi erbjuder alla typer av kopplade fönster i toppkvalitet. Om ni har några tankar om hur ni önskar ha det, men inte har hittat det hos någon annan, har ni nu hittat rätt.

Vi tillverkar alla våra kopplade fönster i vår egen fabrik, med mycket kunnig personal.

Våra medarbetare har en mycket bred och gedigen kunskap av kopplade fönster och sedan starten 1932 har vi på Vinäs Fönsterindustri AB tagit fram kreativa och skräddarsydda lösningar för dig som kund. Med den erfarenheten vet vi vad hög kvalitet innebär och hur man får gammaldags fönster.

Fördelar att välja oss som leverantör och konsultation av kopplade fönster är:

  • Priset
  • Kvaliteten
  • Service
  • Garantin
  • Kunskap
  • Egentillverkning

Vi vet vad vi pratar om, och från oss får du både kvalitet och kunskap till rätt pris.

Om du vill göra en offertförfrågan på kopplade fönster hänvisar vi dig till sidan ”Begär pris” där kan du skräddarsy det fönster du önskar och sedan skicka in det för vidare prisinformation.

Snygga och kvalitativa kopplade fönster  

Visst är det vackert med snygga klassiska kopplade fönster. Vi hjälper er att få rätt utsedde på kopplade fönster, och ni får behålla ert klassiska utseende på ert hus.

Men till fördelarna hör att ett nytt fönster med bättre isolering kan hålla kostnaderna nere för uppvärmning och oönskade ljud ute.

På vår fabrik kan vi i stort sätt återskapa vilket utseende på kopplade fönster som helst till er villa, hus eller fastighet för att behålla ert originalutseende.

Tack för att ni tittat in på vår hemsida, som leverantör av fönster kan vi lova att ni kommer vara nöjda med våra fönster och självklart har vi lång garanti på alla våra produkter.

Så tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor om kopplade fönster redan i dag.

Varmt välkomna till oss på Vinäs Fönsterindustri AB!

Isolerglasfönster – Bekvämt treglasfönster med klassiskt utseende

Den invändiga mjuka S-profilen återfinns naturligtvis även på vår modernare variant av fönster och fönsterdörrar. Isolerglasfönster har trippelglas med tre stycken glas sammanfogade till ett 3-glas-paket som inte går att dela på, vilket är till fördel vid rengöring då det endast är två ytor som behöver rengöras. Eventuell spröjs är utanpåliggande och löstagbar, alternativt integrerad i isolerrutan.

Fasta fönster

Välisolerade 3-glasfönster för fasader där man vill ha stora glasytor men inte har behov att kunna öppna fönstren.

Verandafönster & Verandadörrar

Inglasning av verandor och uterum behöver inte längre göras med stora opersonliga glasytor. Med Vinäs Verandafönster och Verandadörrar, som har enkelglas och äkta spröjs, kan uterummet göras till en vindtät oas i samma anda som övriga delar av huset.

Pris för nya fönster?

Har du redan en idé på vilka fönster som skulle passa till ditt hus? Då är du välkommen att begära ett prisförslag från oss. Ett underlag för offert kan enkelt göras direkt från vår hemsida. Måttbeställda fönster till ett pris som är jämförbart med standardstorlekar hos andra leverantörer.

Vill du veta mer?

Är du osäker på något, eller tycker du att visa fönstertermer är svårbegripliga? I Vinäs lilla fönsterskola reder vi ut begreppen och förklarar skillnaderna mellan fönstertyperna.

Eller låt dig inspireras av vårt bildgalleri.

På vår informationssida hittar du skötselråd och annan relevant information.

Du är även välkommen att kontakta oss via e-post eller telefon om du behöver hjälp eller goda råd!