Vinäs Fönsterindustri

0250 - 162 40
Meny

Spröjsade fönster dörrar

Hej och välkommen till Vinäs Fönsterindustri! Behöver ni hjälp att hitta spröjsade fönster dörrar?

Då kan vi börja med att säga grattis, ni har hittat rätt.

Vi har många års erfarenhet av spröjsade fönster dörrar och lovar er att Vinäs Fönsterindustri kommer se till att ni finner exakt det ni söker.

Våra medarbetare på Vinäs Fönsterindustri vet att grunden i vår verksamhet är det genuina hantverket. Hos oss finns ett kunnande och en sann passion för fönstertillverkning, vilket vi tror och hoppas märks på våra produkter.

Fördelar att välja spröjsade fönster dörrar och konsultation hos oss:

  • Värmen stannar kvar inomhus
  • Lägre uppvärmningskostnad
  • mindre kallras vid fönsterna
  • Inneklimatet blir behagligare

Och har har ni några frågor är det bara att kontakta oss så kommer våra medarbetare svara på alla era frågor om spröjsade fönster dörrar och hjälper hela vägen från början till slut.

 Vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser på spröjsade fönster dörrar, då vi har en egen fabrik och har hittat skräddarsydda lösningar, självklart med marknadens mest generösa garantier.

Spröjsade fönster och dörrar direkt från fabriken

Vinäs Fönsterindustri har 20 anställda inom företaget och på fabriken arbetar de med att ta fram marknadens bästa spröjsade fönster dörrar, och kan därmed prispressa utan att tumma på kvalitén.

Hos oss finns ett kunnande och en sann passion för fönstertillverkning, vilket vi tror och hoppas märks på våra produkter.

Vi är väldigt måna om att ge dig som kund en så bra service som möjligt, det är en del av vår affärsidé samt yrkesstolthet.

Om du vill göra en offertförfrågan på spröjsade fönster dörrar, så hänvisar vi dig till sidan ”Begär pris” där kan du skräddarsy det fönster du önskar och sedan skicka in det för vidare prisinformation.

Alla våra spröjsade fönster dörrar tillverkas efter beställning och i samråd med kund. Våra fönsterpriser har därför inget extra pristillägg för udda mått.

Tack för att ni tittat in på vår hemsida. Som er leverantör av fönster vi kan lova att ni kommer var nöjda med våra fönster.

Isolerglasfönster – Bekvämt treglasfönster med klassiskt utseende

Den invändiga mjuka S-profilen återfinns naturligtvis även på vår modernare variant av fönster och fönsterdörrar. Isolerglasfönster har trippelglas med tre stycken glas sammanfogade till ett 3-glas-paket som inte går att dela på, vilket är till fördel vid rengöring då det endast är två ytor som behöver rengöras. Eventuell spröjs är utanpåliggande och löstagbar, alternativt integrerad i isolerrutan.

Fasta fönster

Välisolerade 3-glasfönster för fasader där man vill ha stora glasytor men inte har behov att kunna öppna fönstren.

Verandafönster & Verandadörrar

Inglasning av verandor och uterum behöver inte längre göras med stora opersonliga glasytor. Med Vinäs Verandafönster och Verandadörrar, som har enkelglas och äkta spröjs, kan uterummet göras till en vindtät oas i samma anda som övriga delar av huset.

Pris för nya fönster?

Har du redan en idé på vilka fönster som skulle passa till ditt hus? Då är du välkommen att begära ett prisförslag från oss. Ett underlag för offert kan enkelt göras direkt från vår hemsida. Måttbeställda fönster till ett pris som är jämförbart med standardstorlekar hos andra leverantörer.

Vill du veta mer?

Är du osäker på något, eller tycker du att visa fönstertermer är svårbegripliga? I Vinäs lilla fönsterskola reder vi ut begreppen och förklarar skillnaderna mellan fönstertyperna.

Eller låt dig inspireras av vårt bildgalleri.

På vår informationssida hittar du skötselråd och annan relevant information.

Du är även välkommen att kontakta oss via e-post eller telefon om du behöver hjälp eller goda råd!