Vinäs Fönsterindustri

0250 - 162 40
Meny

Spröjsade fönster till uterum

Vinäs Fönsterindustri har egen tillverkning av spröjsade fönster till uterum direkt från egen fabrik och fönstren kan måttbeställas efter önskemål.

En fördel med spröjsade fönster till uterum är att du får den där klassiga och vackra känslan både utvändigt och invändigt, något som framförallt passar i lite äldre hus, och därmed kan bevara utseendet hos ett gammalt hus.

Fördelar att välja spröjsade fönster till uterum och konsultation av oss är våra mål att:

  • Behålla det klassiska utseendet.
  • Värmen stannar kvar inomhus
  • Lägre uppvärmningskostnad
  • mindre kallras vid fönsterna.
  • Inneklimatet blir behagligare.

Spröjsade fönster till uterum gör sig ofta bra ihop för att skapa en känsla av ett äldre fönster. Läs mer om vår olika typer här.

På vår fabrik kan vi bygga i princip vilken kombination som helst och poster för spröjsade fönster till uterum.

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller undrar över något angående spröjsade fönster till uterum.

Spröjsade fönster till uterum till bra pris

Vi på Vinäs Fönsterindustri erbjuder spröjsade fönster till uterum av bästa kvalitet och till konkurrenskraftiga priser.

Hur kan vi pressa priserna? Utan alla mellanhänder slipper vi betala andra, och som vi nämnde tidigare har vi en egen fabrik där vi tillverkar spröjsade fönster till uterum. Vi vet att våra fönster håller toppkvalitet och kan därför lämna en garanti för er trygghet.

Och träfönster med spörjs är en viktig detalj på huset. De ska släppa in ljus i rummen och samtidigt stänga ute regn och kalla vindar. Fönstren har dessutom stor betydelse för byggnadens karaktär. Vi hjälper er att se till att ni får exakt den typ av fönster ni önskar.

Sedan 1932 har vi på Vinäs Fönsterindustri arbetat med att hitta kreativa och skräddarsydda lösningar för dig som kund. Med den erfarenheten vet vi vad hög kvalitet innebär.

Tveka inte kontakta oss om ni har några frågor om spröjsade fönster till uterum redan idag.

Isolerglasfönster – Bekvämt treglasfönster med klassiskt utseende

Den invändiga mjuka S-profilen återfinns naturligtvis även på vår modernare variant av fönster och fönsterdörrar. Isolerglasfönster har trippelglas med tre stycken glas sammanfogade till ett 3-glas-paket som inte går att dela på, vilket är till fördel vid rengöring då det endast är två ytor som behöver rengöras. Eventuell spröjs är utanpåliggande och löstagbar, alternativt integrerad i isolerrutan.

Fasta fönster

Välisolerade 3-glasfönster för fasader där man vill ha stora glasytor men inte har behov att kunna öppna fönstren.

Verandafönster & Verandadörrar

Inglasning av verandor och uterum behöver inte längre göras med stora opersonliga glasytor. Med Vinäs Verandafönster och Verandadörrar, som har enkelglas och äkta spröjs, kan uterummet göras till en vindtät oas i samma anda som övriga delar av huset.

Pris för nya fönster?

Har du redan en idé på vilka fönster som skulle passa till ditt hus? Då är du välkommen att begära ett prisförslag från oss. Ett underlag för offert kan enkelt göras direkt från vår hemsida. Måttbeställda fönster till ett pris som är jämförbart med standardstorlekar hos andra leverantörer.

Vill du veta mer?

Är du osäker på något, eller tycker du att visa fönstertermer är svårbegripliga? I Vinäs lilla fönsterskola reder vi ut begreppen och förklarar skillnaderna mellan fönstertyperna.

Eller låt dig inspireras av vårt bildgalleri.

På vår informationssida hittar du skötselråd och annan relevant information.

Du är även välkommen att kontakta oss via e-post eller telefon om du behöver hjälp eller goda råd!